IZBIRA
odpri vse | zapri vse
GALERIJA
SLIKA DNEVA
Kragulj?ki-1_15280-150x150.jpg
trgovina

Podatki in GDPR

Podjetje POPULI je družinsko podjetje, katerega dejavnost je že vrsto let oskrba pisarn, promocijski materiali in poslovna darila. Pred leti smo dodali prodajo igrač. Zastopamo proizvajalce z zelo kvalitetnimi igračami kot so GOKI, HEIMMES, ANKER, BIGJIGS, SMALL FOOTS, BELEDUC, prav tako pa pri nas lahko dobite tudi produkte ostalih proizvajalcev (LEGO, WINTHER,…).  Z igračami in didaktičnimi pripomočki oskrbujemo vrtce, šole in podjetja pri obdarovanju otrok in ob drugih priložnostih. Smo podjetje z veleprodajo. Vsa povpraševanja pošljite na maja.katona@populi.si, ali izpolnite ta obrazec.

Za internetna naročila obiščite našo novo stran igrace-populi.com
Pridržujemo si pravico do morebitnih napak v tekstu.
Fotografija in dejanski izgled artikla se lahko razlikujeta.

Podatki: POPULI d.o.o.
Gregorčičeva 11
1235 Radomlje
TR Banka Domžale: 02304-0035164453
tel: +386 (0)41-584-711, Maja
tel: +386 (0)1-7225-320
fax: +386 (0)1-7225-325

 

Varovanje osebnih podatkov v skladu z uredbo GDPR (General Data Protection Regulation)

S sprejemanjem v nadaljevanju napisanih pogojev oz. vašo prostovoljno, izrecno, informirano in nedvoumno privolitvijo o uporabi, obdelavi in hrambi vaših osebnih podatkov, izražate soglasje za uporabo in obdelavo le-teh. Soglasje izrazite tako, da v postopku nakupa na spletni strani POPULI.si obkljukate polje “Strinjam se s Splošnimi pogoji za uporabo ” spletne strani POPULI.si .

Na spletni strani POPULI.si, s katero upravlja podjetje Populi d.o.o. Radomlje, v namen zagotavljanja kakovostnih prodajnih in poprodajnih storitev se hrani in obdeluje vaše osebne podatke, ki jih posredujete z naročilom (ime in priimek, naslov, kraj in poštna številka, davčna številka in telefon, e-poštni naslov, IP naslov računalnika kupca). V namen zagotavljanja pregleda toka osebnih podatkov, vam posredujemo tudi podrobnosti glede hrambe in obdelovanja vaših osebnih podatkov. Vaše podatke strogo varujemo kot poslovno skrivnost in jih ne bomo uporabljali v nepooblaščene namene, jih zlorabljati ali posredovali nepooblaščenim osebam.
Vaši osebni podatki se ob prijavi na našo spletno stran hranijo v naši glavni bazi na strežniku pri podjetju POWERCOM d.o.o. Mengeš (pogodbeni partner podjetja Populi d.o.o.) in nato skupaj z naročilom v podjetju POPULI d.o.o. Radomlje. Do osebnih podatkov dostopamo zaposleni v POPULI d.o.o. Radomlje, ter ostali pogodbeni partnerji: Telekom – Siol strežnik e-pošte ( populi@siol.net ) podjetja Populi d.o.o., Pošta Slovenije – izvedba pošiljanja naročila na naslov, zunanje računovodstvo Moj računovodja d.o.o. Ljubljana.
Vsi navedeni pogodbeni partnerji so po naših medsebojnih pogodbah dolžni varovati vaše podatke kot poslovno skrivnost, in jih ne smejo uporabljati v lastne namene, jih zlorabljati ali posredovati tretjim osebam.

Pooblaščena oseba za varovanje vaših podatkov: Zvonko Božič (direktor podjetja POPULI d.o.o. Radomlje).

V podjetju POPULI d.o.o. Radomlje smo ocenili, da ocena učinka predvidenih dejanj obdelave na varstvo osebnih podatkov ni potrebna, saj gre za povsem osnovna dejanja obdelave, ki so nujno potrebna za opravljanje naročene storitve, hkrati pa od stranke ne zahtevamo vpisa podatkov, ki za to niso nujno potrebni.

Posameznik, na katerega se nanašajo osebni podatki, ima pravico od upravljavca dobiti potrditev, ali se v zvezi z njim obdelujejo osebni podatki, in kadar je tako, dostop do osebnih podatkov in določenih informacij. Posameznik, na katerega se nanašajo osebni podatki, ima ob upoštevanju namenov obdelave pravico do dopolnitve nepopolnih osebnih podatkov, vključno s predložitvijo dopolnilne izjave. Pisni zahtevek za dostop do svojih osebnih podatkov ali zahtevek za morebitne popravke lahko posredujete na e-mail populi@siol.net ali po pošti na naslov POPULI d.o.o., Gregorčičeva 11, 1235 Radomlje

Posameznik ima na podlagi razlogov, povezanih z njegovim posebnim položajem, pravico, da kadarkoli ugovarja obdelavi osebnih podatkov v zvezi z njim, vključno z oblikovanjem profilov na podlagi teh določb. Upravljavec POPULI d.o.o. preneha obdelovati osebne podatke razen, če dokaže nujne legitimne razloge za obdelavo, ki prevladajo nad interesi, pravicami in svoboščinami posameznika, na katerega se le-ti nanašajo, ali za uveljavljanje, izvajanje ali obrambo pravnih zahtevkov. Pisni zahtevek oz. ugovor avtomatski obdelavi in profiliranju lahko posredujete na e-mail populi@siol.net ali po pošti na naslov POPULI d.o.o., Gregorčičeva 11, 1235 Radomlje

Kadarkoli po izvedenem naročilu lahko zahtevate izbris osebnih podatkov, vendar v tem primeru sprejmete vse morebitne posledice (nezmožnost pošiljanja dodatnih navodil za izdelek, izguba pravice do reklamacije, izguba pridobljenih bonitet pri prvem nakupu oz. cen za obstoječe kupce). Izbris osebnih podatkov lahko zahtevate po prejemu in plačilu naročenega blaga – paketa.

Kadarkoli po izvedenem naročilu lahko zahtevate izpis osebnih podatkov v strojno berljivi obliki. Pisni zahtevek za izpis svojih osebnih podatkov v strojno berljivi obliki lahko posredujete na e-mail populi@siol.net ali po pošti na naslov POPULI d.o.o., Gregorčičeva 11, 1235 Radomlje.

Kupec ima pravico, da prejme osebne podatke v strukturirani, splošno uporabljani in strojno berljivi obliki in pravico, da te osebne podatke posreduje drugemu upravljalcu, ne da bi ga mi kot upravljalec, ki so mu bili te osebni podatki zagotovljeni, pri tem ovirali. Pisni zahtevek za prenos svojih podatkov lahko posredujete na e-mail populi@siol.net ali po pošti na naslov POPULI d.o.o., Gregorčičeva 11, 1235 Radomlje

Vse informacije se zagotovijo brezplačno razen, če so zahteve očitno neutemeljene ali pretirane, zlasti ponavljajoče. V tem primeru lahko upravljavec POPULI d.o.o. Radomlje:
• zaračuna razumno pristojbino, pri čemer upošteva upravne stroške posredovanja informacij, sporočila ali izvajanja zahtevanega ukrepa
• zavrne ukrepanje v zvezi z zahtevo.